Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En hel del internet handler giver i vore dage et hav af forskellige leveringsløsninger. En af de mest benyttede er i vore dage udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ultra praktisk, og mange gange ydermere den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan også prøve at få produkterne leveret til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er ofte en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld ultra smart. Den mest letkøbte leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du opholder dig nærved online forretningens bopæl.

En række forretninger på nettet tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på en hel del produkter, men vær på vagt da det afhænger af at der bestilles forud for et besluttet klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken sendt afsted forinden lagerpersonalet drager hjemad.

Alverdens leveringsformer

Det er i dag temmelig uproblematisk for almindelige dødelige at analysere priser hos flere netbutikker og derfor har flere online webshops været nødt til at reducere prisniveauet på deres produkter – til børn og babyer, samt også til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange byde på fri fragt.

Det kan dog trods alt vise sig gavnligt at sammenholde nogle netshops efter tilbud inden du køber, så man ikke er i tvivl om at få den laveste pris.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere omkostningerne over en periode.

Før nogen shopper i en forhandler på nettet behøver de utvivlsomt gennemse webshoppens regler, det er dog mange gange en omfattende opgave.

En nem løsning kan være at efterse hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det kan være en erklæring om at internet shoppen opretholder de danske regler, og at hjemmesiden nu og da overvåges af sagkyndige som forstår de gældende regler. Desuden får du mulighed for at få bistand, hvis du udsættes for problemer med din handel. Få mere at vide.

Tilsvarende rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de primære regler der er gældende for ordren, som for eksempel hvilken returrettighed internet forhandleren har. I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bevarer sin faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne bevise handlen, om man er på gaveindkøb til en mand eller kvinde.

Nethandel vækster eksplosivt

Trustpilot giver dig nogle passelige chancer for at tyde mange andre kunders evalueringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tolker online virksomhedens vurderinger inden du shopper.

Facebook yder desuden aldeles sikre chancer for at få kendskab til e-forretningens kundefokus. Herinde møder vi mange online virksomheder hvor kunder kan levere en omtale af virksomhedens service, som også kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Vores website er reklamefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med en gruppe online butikker når vi promoverer firmaernes tilbud, og høster betaling for så vidt en af de besøgende på vores hjemmeside gennemfører et køb.

Viden omkring varer og online firmaer understøttes nu og da, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for justeringer der er blevet foretaget efter sidste opdatering af de anvendte data.