Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Flere e-firmaer udlover nu om stunder diverse fragtmetoder. En af de mest benyttede er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtformen er nemlig yderst ukompliceret, og mange gange tillige den prisbilligste fragttype.

Du kan endvidere forsøge at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel særligt problemfri. Den prisbilligste leveringsløsning er dog selv at hente ordren, men det betinges af at du bor med kort afstand til online webshoppens hjemsted.

Adskillige netbutikker garanterer 1 hverdags levering på deres favorit produkter, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de kan nå at få bestillingen klargjort før logistikmedarbejderne har fri.

Flere online varehuse frembyder fragt uden beregning

Det er efterhånden temmelig let for internetbrugere at sammenligne priser på tværs af internet webshops og altså har masser af outlets på nettet ikke kunne slippe for at trykke salgsværdien på en række af deres varer – til drenge og piger, og yderligere også til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange yde fragt uden gebyr.

Det kan trods alt vise sig udbytterigt at efterprøve et par online virksomheder efter rabat forud for at du bestiller, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.

Man må blot ikke glemme, at i tilfælde af at en shop på nettet frembyder deres produkter for en pris der er kolossalt fremragende, så kan det undertiden være et bevis på en uærlig webshop. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af et regelsæt, der hjælper dig imod uoprigtige forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale betalingen over en længere periode.

Besøges af sagkyndige som er indført i retningslinjerne

Forud for at folk bestiller på en internet handler behøver man for at være sikker skimme netshoppens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig morsomt.

En anden løsning kan derfor være at kontrollere om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være et signal om at e-firmaet forsvarer de danske love, tillige med at netshoppen ofte kontrolleres af jurister der har meget erfaring med lovene på området. Dette er desuden en god anledning til en hjælpende hånd, ifald du udsættes for vanskeligheder i processen med dit køb.

Ligeså slår vi et slag for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante retningslinjer der indvirker på købet, for eksempel hvilken returret online butikken kører med. I relation til det er det også vigtigt, at man permanent gemmer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bevise handlen, uden hensyn til om man søger en vare til en mand eller kvinde.

Et tegn på at e-shoppen opretholder de officielle regler

Trustpilot præsterer ret så fortræffelige chancer for at efterse ganske mange øvrige brugeres betragtninger og herved støtter vi, at du beser e-firmaets anmeldelser før du handler.

Facebook byder på derudover sådan set passelige metoder til at få kendskab til internet selskabets troværdighed. Foruden det er der mange online varehuse i Danmark hvor man kan notere en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere må anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af annoncer. Vi hjælper en række e-forhandlere og annoncerer butikkernes varer, og tager kommission ifald en bruger fra vores website laver et køb.

Fakta angående produkter og internet selskaber opdateres hele tiden, men der tages forbehold for forandringer der eventuelt er iværksat efter at vi senest opdaterede sidens informationer.