Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En række online firmaer frembyder i vore dage diverse leveringsmodeller. En favorit er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er altså i høj grad smertefri, og mange gange også den mest prisbevidste form for levering.

Du burde alternativt foretrække at vælge at få leveret til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver en gang i mellem en kende dyrere, men tillige ultra ligetil. Den mest betalelige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du befinder dig tæt på internet forretningens hjemsted.

En del e-shops stiller garanti om 1 dags levering på en lang række af deres produkter, som dog afhænger af at bestillingen realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer klar før de lageransatte drager hjemad.

En hel del internet webshops tilbyder fragt uden gebyr, men oftest kun ifald du aftager for et bestemt beløb. Ellers kan man gribe den billigste fragtmetode, som i de fleste tilfælde – uafhængig om du opholder sig tæt på Herning, Kalundborg eller Støvring – vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

Et kendetegn for at online webshoppen retter sig efter de danske retningslinjer

Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at søge information om priser hos flere online outlets og til tak har flertallet af internet shops været presset til at at trykke priserne på en række af deres produkter – til drenge og piger, men også til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange frembyde gratis fragt.

Dog kan det ikke desto mindre være lukrativt at sammenholde forskellige internet webshops efter rabatkoder inden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.

Du skal lige meget hvad være klar over, at såfremt en online shop sælger deres produkter for en pris som kan virke uforståeligt attraktiv, så kan det i nogle tilfælde være et bevis på en fup shop. Køb med gængse betalingskort er trods alt en del af en orden, der værner en imod fup netbutikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du tilstræber at finansiere beløbet af flere omgange.

Trustpilot præsterer de facto solide muligheder

Inden folk shopper på en netbutik kunne de for at være på den sikre side gennemløbe e-butikkens handelsbetingelser, det er dog tit ikke videre spændende.

En nem løsning kan være at granske om online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være en indikator for at webshoppen efterkommer de opstillede regler, og at shoppen tit kigges til af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Derudover giver det dig mulighed for assistance, hvis du oplever udfordringer som følge af din ordre.

Masser af webbutikker udlover dag-til-dag fragt

Trustpilot yder evigt gavnlige genveje til at analysere mange andre konsumenters ratings og derved er det en hjælp, at du bliver klogere på e-handlens ratings forinden du bestiller.

Facebook bringer dig endvidere rigtig fremragende genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Derudover er der en del netbutikker som giver kunderne mulighed for at udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Anvisninger omkring varer og online webshops i Danmark ajourføres jævnligt, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for justeringer der måtte være implementeret efter at vi sidst opdaterede de viste informationer.