Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Mange internet forhandlere tilbyder i vore dage flere fragtmuligheder. Den mest benyttede er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo ualmindeligt bekvem, og desuden ydermere den mindst kostelige leveringsmetode.

Leveringshastigheden kan vise sig at være ultra relevant såfremt man står og skal bruge pakken om få sekunder, og i det øjemed er det tydeligvis centralt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved den aktuelle vare.

En hel del forretninger på nettet tilbyder levering på næste hverdag på en hel del produkter, men glem ikke at det kræver at du bestiller tidligere end et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt afsendt forud for at de pakkeansatte får fri.

Nogle enkelte online outlets præsterer fragtfri levering, men typisk er det forbeholdt når man køber for en fastsat sum. Alternativt kan man gribe den mindst kostelige leveringsmetode, som oftest – ligegyldigt om man opholder sig tæt på Kolding, Korsør eller Sorø – vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Shopping på nettet vækster voldsomt

Det er jo efterhånden ekstremt smertefrit for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse online forhandlere og så har flere butikker på nettet været presset til at at presse salgsværdien på mange af deres varer – til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere gratis fragt.

Det kan immervæk være profitabelt at tjekke indtil flere butikker på nettet efter rabatkoder før du placerer ordren, så du er sikker på at indhente den skarpeste pris.

Man bør dog ikke undervurdere, at ifald en e-forretning forhandler produkter til salg for en pris som er uendeligt gunstig, så burde det tit være et faresignal om en uoprigtig butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, hvilket værner dig som kunde overfor snydagtige outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at honorere beløbet af flere omgange.

Inden folk shopper i en online virksomhed kan de egentlig gennemgå butikkens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke videre interessant.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere om webshoppen er støttet af e-mærket, da det burde være et tegn på at internet shoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at online forretningen nu og da føres tilsyn med af specialister som er meget bekendte med de gældende regler. Desuden tilbydes du mulighed for support, for så vidt du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din ordre. Klik her og læs mere.

Masser af shops på nettet giver dag-til-dag levering

Trustpilot indebærer evigt tiltalende muligheder for at finde ud af mange andre konsumenters synspunkter og derved tilråder vi, at du ser nærmere på online virksomhedens vurderinger forinden du handler.

Facebook tilbyder tillige en række gunstige muligheder for at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. I øvrigt møder vi mange e-forretninger som gør det muligt at levere en anmeldelse af virksomhedens service, som lige så vel bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med en mængde netshops idet vi introducerer firmaernes varer, og tjener honorar om de personer vi sender videre udfører en handel.

Oplysninger vedrørende tilbud og internet butikker værnes om tit, men vi påtager os ikke ansvaret for modifikationer der måtte være lavet siden nyligste opdatering af websitets informationer.