Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Adskillige internet forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt flere fragtmetoder. En sikker vinder er lige nu at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ret så smart, og typisk endvidere den mest betalelige leveringsmåde.

Du bør derudover planlægge at bestille ordren til levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Denne er oftest en smule mere pebret, men ligeledes meget uproblematisk. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet forretningens bopæl.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende når vi har brug for produkterne inden for få dage, og herved er det faktisk klogt at vi tjekker leveringstiden ved den aktuelle vare.

De fleste e-handler reklamerer med muligheden for dag-til-dag levering på deres primære varenumre, som imidlertid er påkrævet at bestillingen gennemføres før et aftalt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket forud for at de lageransatte holder fyraften.

De unge shopper på e-butikker

Det er ret så fleksibelt for internetbrugere at finde de bedste priser på tværs af internet webshops og til gengæld har masser af internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at nedbringe salgsværdien på produkterne – til børn, og tillige også til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange yde fri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at sammenholde indtil flere butikker på nettet efter tilbud før du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afdrage betalingen over en længere periode.

Forud for at nogen handler på en shop bør man egentlig sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl en tidskrævende opgave.

Et andet forslag kunne måske være at tjekke hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være en sikkerhed for at online forhandleren retter sig efter den officielle danske lovgivning, samt at webshoppen hyppigt føres tilsyn med af jurister der har megen viden om vedtægterne på området. Det giver dig chance for at få bistand, for så vidt du møder problemstillinger i processen med din shopping. Klik her og læs mere.

Mange handler på e-forretninger

Trustpilot præsterer ganske nyttige chancer for at vurdere diverse nuværende konsumenters kritik og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på e-butikkens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer lige så vel forholdsvis gode chancer for at få indsigt i e-butikkens kundefokus. Herinde møder vi faktisk e-shops som tilbyder folk at offentliggøre en bedømmelse af deres køb, hvilket også kan bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Vores side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har aftaler med en lang række webshops da vi formidler forretningernes tilbud, og tager godtgørelse for så vidt de besøgende vi sender videre foretager et indkøb.

Informationer omkring varer og internet virksomheder ajourføres jævnligt, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for ændringer der er udført efter sidste opdatering af hjemmesidens data.