Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En hel del e-forhandlere tilbyder efterhånden en række forskellige muligheder for fragt. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når der er mulighed for det. Metoden er jo rigtig enkel, og mange gange ydermere den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du bør lige så vel prøve at vælge levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig tit en smule mindre prisbillig, men også ultra fleksibel. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter varerne, som dog betinges af at du har bopæl i nærheden af netbutikkens tilholdssted.

Leveringshastigheden er jo vældig vital såfremt du står og skal bruge din ordre lige om lidt, og i det øjemed er det jo væsentligt at vi checker den estimerede leveringsdato på det pågældende produkt.

En række e-handler annoncerer levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, der dog forudsætter at ordren placeres forud for et fast tidspunkt, så de kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte holder fyraften.

Trustpilot leverer ret ønskværdige muligheder

Det er jo efterhånden ret så problemfrit for internetbrugere at sammenholde priser på diverse internet foretagender på shopclub.dk og på grund af dette har utallige e-firmaer ikke kunne lade være med at formindske priserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, samt til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at kigge forbi en række online virksomheder efter udsalg før du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.

Man bør bare være klar over, at i tilfælde af at en e-handler tilbyder varer til salg for en salgspris der kan ses som utopisk attraktiv, bør det mange gange være et bevis på en snydagtig e-forhandler. Handler med kort er imidlertid indbefattet af et reglement, hvilket redder os overfor fup netshops.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en løsning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække regningen senere.

Før folk køber i en internet handler kunne man for at være på den sikre side overveje virksomhedens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt.

En nem løsning kunne derfor være at granske om e-butikken er e-mærke godkendt, siden det ofte er en indikation om at online webshoppen lever op til de opstillede regler, samt at webbutikken hyppigt gennemses af jurister der har indsigt i reglementet på området. Det er en rigtig god chance for støtte, hvis du forvoldes dilemmaer i processen med dit indkøb.

Herudover foreslår vi at køberen er påpasselig med de primære betingelser der har indvirkning på købet, fx hvilken returret e-butikken tilsikrer. I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man altid sikrer sin faktura, så man til enhver tid kan vidne om bestillingen, ligegyldigt om man skal shoppe til en mand eller kvinde.

Se om internet forhandleren er medlem af e-mærket

Trustpilot genererer nogenlunde troværdige genveje til at se nøjere på forskellige øvrige brugeres iagttagelser og af den grund foreslåes det, at du evaluerer e-forretningens vurderinger forud for at du handler.

Facebook giver dig for øvrigt ret pæne løsninger til at få et kig ind i e-butikkens kundefokus. Herinde ses faktisk internet shops hvor man kan frembringe en anmeldelse af deres køb, hvilket desuden kan anvendes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af annoncer. Vi har aftaler med masser af internet butikker i form af at vi markedsfører virksomhedernes produkter, og modtager godtgørelse når vores brugere foretager en bestilling.