Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Flere forretninger på nettet foreslår efterhånden flere leveringsløsninger. Et hit er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte produkter når du har mulighed for det. Denne er jo yderst praktisk, samt tit desuden den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Fragttiden kan være rigtig central såfremt man står og skal bruge din ordre inden for kort tid, så derfor er det fuldt ud fornuftigt at vi ser den estimerede leveringsdato på det respektive produkt.

Adskillige internet webshops reklamerer med 1 dags levering på en lang række produkter, hvilket dog forudsætter at bestillingen laves inden et fastslået klokkeslæt, således at de kan nå at få bestillingen distribueret før de lageransatte tager hjem.

En del online virksomheder stiller garanti om 1 dags fragt

Det er efterhånden virkelig fremkommeligt for almindelige dødelige at søge information om priser på flere online forretninger og til tak har mange online outlets været tvunget til at nedsætte prisniveauet på mange af deres varer – til piger og drenge, lige så vel som til damer og herrer – markant, og endda nogle gange sikre gebyrfri levering.

Det kan dog trods alt vise sig gunstigt at udforske et par forskellige online outlets efter rabatkoder inden du køber, så man er tryg ved at antage den skarpeste pris.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage betalingen over en længere periode.

Forud for at nogen handler på en internet virksomhed kan man i virkeligheden overveje shoppens handelsbetingelser, men det er gerne ikke super spændende.

Alternativet kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, som bør være en sikkerhed for at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at online firmaet ofte besøges af jurister som forstår reglerne på området. Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, hvis du møder besvær ved din ordre. Læs mere her.

Stadig flere handler hos internet forretninger

Trustpilot byder på regulære troværdige chancer for at evaluere en stor portion forhenværende brugeres domme og herved stiller vi forslag om, at du verificerer internet shoppens vurderinger forinden du handler.

Facebook giver dig lignende en del passende metoder til at få kendskab til internet forretningens pålidelighed. Derudover ser vi endda online virksomheder som giver folk mulighed for at skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes kan anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Websitet er annoncefinansieret. Vi har aftaler med forskellige netbutikker derved at vi promoverer firmaernes produkter, og høster kommission hvis du gennemfører et køb.

Fakta om tilbud og internet butikker ajourføres nu og da, men der gives ikke garantier imod justeringer der er blevet realiseret siden vi nyligst opdaterede vores oplysninger.