Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Adskillige e-handler giver nu til dags diverse forskellige leveringsmåder. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså særligt fleksibel, og typisk desuden den mest betalelige fragtløsning.

Antal dages levering er selvfølgelig meget vigtig ifald vi absolut skal bruge ordren inden for kort tid, så med det formål er det tydeligvis centralt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved det respektive produkt.

De fleste e-forretninger byder på levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen køres igennem forinden et givent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken afsendt før medarbejderne har fyraften.

Vi tilråder at du sonderer online webshoppens kritik

Det er i dag usædvanlig uproblematisk for internetbrugere at finde de laveste priser i blandt forskellige butikker på nettet og derved har langt de fleste internet foretagender set sig tvunget til at sænke salgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og ligeledes også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange byde på levering uden beregning.

Det kan imidlertid blive lukrativt at sammenligne indtil flere outlets på nettet efter rabat inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få den bedste pris.

Du må dog huske på, at når en e-forretning markedsfører bedst i test varer for en pris der anses for besynderligt god, kunne det mange gange være et karakteristika der viser en uægte online forretning. Køb med gængse betalingskort er dog omsluttet af et reglement, som begunstiger dig som køber imod uoprigtige online webshops.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at godtgøre pengene over en længere periode.

Inden nogen handler i en shop på nettet kunne man principielt studere deres forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt.

En anden valgmulighed kunne være at granske hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, siden det længe har været en sikring om at e-forretningen opretholder de officielle danske regler, og at den undertiden evalueres af fagfolk der er meget fortrolige vedtægterne på området. Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du møder besvær som følge af dit køb.

Ligeså er det godt at køberen er vidende om de primære vedtægter i forbindelse med bestillingen, til eksempel den byttepolitik internet virksomheden anvender. I den relation er det på samme måde relevant, at man når som helst bevarer ens købsbekræftelse, så man altid kan vidne om bestillingen, uden hensyn til om man leder efter en vare til en kvinde eller mand.

Online indkøb boomer

Trustpilot genererer adskillige uafhængige løsninger til at efterforske diverse øvrige køberes ratings og derfor tilrådes det, at du kigger på internet virksomhedens omtaler før du shopper.

Facebook forærer dig på samme måde nogenlunde strålende muligheder for at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. Foruden det er der en del webbutikker hvor kunder kan forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også kan bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Websitet er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har tætte samarbejder med et hold af e-firmaer idet vi annoncerer firmaernes produkter, og modtager kommission for så vidt en af de besøgende på vores website fuldfører et indkøb.

Oplysninger angående varer og shops på nettet i Danmark opdateres fra tid til anden, men vi kan ikke stilles ansvarlig for modifikationer der muligvis er udarbejdet siden vi sidst opdaterede de viste informationer.